Tel.: +421 948 960 969

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!
qr2 popis2
obr 6 domcek v noci
obr 7 okno kvety
QR5 cinska zahrada
obr. Q 4
obr. Q 4 interier hnede kresla, zlte lampy, starozitne

ZNÍŽENÁ CENA! Predaj slnečnej novostavby RD vo Veľkom Bieli

Cena: 249 900,00 €
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Senec
Obec:Veľký Biel
Ulica:Vinohradnícka
Kategória:Domy a vily
:
Počet izieb:0
Úžitková plocha:195 m2
Plocha pozemku:633 m2
 
ID inzerátu:16

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj voľne stojaci rodinný dom s pozemkom v obci Veľký Biel. RD bol skolaudovaný v decembri 2009.
Pozemok o výmere 633m2 je rovinatý, v tvare obdĺžnika 19,75m x 32,1m. Zastavaná plocha je 175m2, úžitková plocha je 195m2, garáž je 52,5m2.
Dom pozostáva z dvoch nadzemných podlaží (bez podpivničenia). K domu prislúcha garáž s technickou miestnosťou pre dve resp. tri motorové vozidlá s rolovacou bránou od ulice a dvojkrídlovou bránou do dvora. Pred garážou je zámková dlažba - priestor pre parkovanie ďalších dvoch áut.
Základy domu a stropy sú monolitické, steny sú z tehly (Termobrik) a navyše sú ešte zateplené. Strecha je sedlová, pokrytá škridlou (Bramac). Kúrenie podlahové – prízemie a podkrovie. Zdroj tepla je plynový turbokotol (Buderus), pod kotlom je osadený zásobník teplej vody. V obývacej izbe je kozub (možnosť dokurovania). Kanalizácia je riešená domovou čističkou. Dom je pripojený na elektrinu, plyn a obecný vodovod. Elektrická prípojka je na 230V a 380V.
Prízemie rodinného domu má úžitkovú plochu 95,5m2, dolná krytá terasa 10m2 (zväčšenie prekrytia je možné zabezpečiť markízou), garáž 52,5m2. 1.poschodie má úžitkovú plochu 75m2, balkón 15m2.
Dom má celkovo 6 izieb. Na prízemí je obývačka spojená s kuchyňou, špajza, 2 izby, úložný priestor pod schodiskom, kúpeľňa s WC a sprchou, predsieň. Na poschodí sú 3 izby, kúpeľňa s WC a rohovou vaňou, samostatný šatník.
V dome je plávajúca podlaha (laminátové parkety), v kuchyni, kúpeľniach a na chodbách je dlažba. Na stenách sú stierky, omietky. Vonkajšie dvere a okná sú plastové (otváravé – dvojsklo, neotváravé - trojsklo) so žalúziami. Vnútorné dvere sú drevené masív. Schodisko je drevené masív s bezpečnostným zábradlím. V kuchyni je plynovo-elektrický sporák, digestor, vstavaná umývačka riadu, vstavaná chladnička s mrazničkou. V dome je pevná linka, Magio TV a internet, a zabezpečovací systém.
Na dvore je udržiavaný trávnik a po okrajoch oplotenia dreviny a zeleň. Pred domom živý plot. Na dvoch pergolách je ťahavý vinič.
K domu vedie betónová prístupová cesta, ulica je slepou ulicou zastavaná výlučne novostavbami rodinných domov. Jedná sa o tiché prostredie, v blízkosti sú potraviny, škôlka, škola a futbalové ihrisko.
Cena RD s pozemkom je 249 900 Eur.

Maklér:

makler
Maklér:Senčáková Lenka
Telefón:0948960969
E-mail:info-ZVNC-queen-reality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2